en

Karolina Goceva - Beli Cvetovi (Official Video)

Режија: Чедо Поповски „Бели цветови“ Бистра вода се рони по брегови извор извира под бели снегови тоа срце во љубов се преплави, мразот се растопи Јужен ветер со пролетта развеа гласот мој, памук, сегде се разлеа сама од себе, тревата изникна и ми отвори пат Од мене до тебе пат, љубов моја Реф: Дај да ти дарам дарови бели цветови за твоите образи Дај да ти дарам дарови што ги разбуди ти Дај да ти дарам дарови бели цветови за усните румени Дај да ти дарам дарови со нив љуби ме ти Меко езеро лежи во срцево, сонце пладневно тука се вдомило не изгреано, ниту е зајдено вечно најубаво Од мене до тебе жар, љубов моја Музика и аранжман: Никола Мицевски Текст: Весна Малинова Бабамова Пијано: Никола Мицевски Гитара: Зоран Костадиновски Кларинет: Благојче Трајковски Труба: Џамбо Агушев Виолини: Владимир Крстев, Маја Ефремова, Владимир Костов, Јасмина Драгоманска, Бранислав Автовски Програмирање: Никола Мицевски Снимено, Микс и Мастеринг: Студио XL Момироски Албум: „Извор“ (2018) Сите права се задржани! Avalon Production 2018 ©. ------------------------------------------- Follow Karolina: Facebook: www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial Instagram: www.instagram.com/karolinagocheva

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Quick Search